Aj novootváraná predajňa Tesco Expres v Petržalke podporí miestnu komunitu

17.4.2012 10:45:00 | Prevádzky
    Bratislava, 17. apríl 2012 - Zajtra, 18. apríla 2012, o ôsmej hodine ráno otvorí spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. svoju 121. obchodnú jednotku na Slovensku. Bude ňou najmenší formát Expres situovaný v novostavbe obytného domu na Námestí hraničiarov v Bratislave. Tento v poradí štvrtý Expres v bratislavskej mestskej časti Petržalka bude pre zákazníkov otvorený sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Pre obyvateľov Bratislavy a blízkeho okolia táto prevádzka Tesco vytvorila priamo 17 nových pracovných miest.

Predajňa ponúkne obyvateľom Petržalky a predovšetkým Námestia hraničiarov a blízkeho okolia všetko pre ich každodenné nákupy. Na predajnej ploche 290 m2 bude zákazníkom poskytovať široký sortiment 3 100 položiek tovaru. V rámci malých formátov predajní tak Expres uspokojí aj náročnejších zákazníkov. Okrem čerstvých potravín s dôrazom na zeleninu a ovocie budú v ponuke aj nápoje, mrazené výrobky, mliečne výrobky, drogériový tovar, potrava pre zvieratá, ale aj denná tlač, či rezané kvety. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov vrátane ponuky od lokálnej pekárne KUGLUF spol. s r.o. Tú si Tesco vybralo v rámci svojej dlhodobej stratégie podpory a budovania vzťahov so slovenskými dodávateľmi. Tesco pre jednotlivé svoje prevádzky zabezpečuje výrobky aj od lokálnych výrobcov. Na Námestí hraničiarov si zákazníci budú môcť vybrať 10 druhov výrobkov od spomenutej miestnej pekárne.

„Ako som sa dopočul od obyvateľov z okolia, tak vítajú možnosť nakupovania, ktorú im naša prevádzka Expres poskytne. S mojím tímom si chceme získať ich dlhodobú priazeň a urobíme všetko preto, aby sa k nám radi vracali. Kupujúci sa môžu tešiť na kvalitné výrobky, široký sortiment a rýchly servis,“ hovorí pri príležitosti otvorenia manažér predajne Bedrich Podhradský, a dopĺňa, „všeobecne naši zákazníci hodnotia dlhodobo naše akciové ceny ako najlepšie. Okrem toho verím, že budeme prínosom aj pre miestnu komunitu, ktorú pri tejto príležitosti podporíme.“

Slávnostnému prestrihnutiu pásky bude už tradične predchádzať odovzdanie niekoľkých darov organizáciám z priameho susedstva Expresu. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Domov sociálnych služieb pre deti a dospelých KAMPINO. Získané prostriedky použije na vybavenie kuchyne zariadenia podporovaného bývania. Reflexné vesty zase pomôžu zvýšiť bezpečnosť detí z Materskej školy na Haanovej ulici.

Tesco Expres Bratislava Námestie hraničiarov – základné fakty

• 23. prevádzka malého formátu a celkovo 121. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 18. 4. 2012 o 8:00 hod.
    • predajná plocha Expresu – 290 m2
    • rýchly servis na každodenný nákup
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • 3 100 druhov výrobkov v ponuke
    • štyri pokladne, z toho dve expresné
    • čas predaja od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 17 nových pracovných miest

Fotografie z otvorenia nového Tesco Expres

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s.
    , člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 121 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 23 expresov, 58 hypermarketov, z toho 7 Extra, 35 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 500 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.