icon_search

    Hovädzie mäso | Mäso | Vlastné značky

    Banner

    Hovädzie mäso

    Tesco kvalita - Hovadzie Mäso

    Kvalitné hovädzie je nenahraditeľné najmä pri slávnostných príležitostiach, o to viac prekvapí vo všedný deň. Niet sa čo čudovať. Kto by takéto kvalitné mäso nemiloval?


    Spoznajte rôzne typy mäsa

    Kliknite na jednotlivé názvy a zistite viac

    Vysoká roštenka

    Skutočná fešanda! Pristanú jej všetky farby zeleninovej dúhy, ale nestratí sa ani v skromnom maslovom šate, ozdobenom korálikmi korenia. Za každých okolností je očarujúca a zvodná. Raz darmo, taká lahodná chuť azda nikdy nevyjde z módy.

    Nízka roštenka

    Skutočná fešanda! Pristanú jej všetky farby zeleninovej dúhy, ale nestratí sa ani v skromnom maslovom šate, ozdobenom korálikmi korenia. Za každých okolností je očarujúca a zvodná. Raz darmo, taká lahodná chuť azda nikdy nevyjde z módy.

    Orech

    Hovädzí orech je vhodný na prípravu omáčok a na pečenie.

    Špička

    Hovädzia špička je vhodná na pečenie a pokiaľ je mäso dobre vyzreté, tak aj na prípravu steakov.

    Sviečkovica

    Neodškriepiteľne najjemnejší a najkrehkejší kúsok ulahodí aj tým najnáročnejším. Táto superstar medzi mäsami sa v modernej kuchyni spája hlavne so steakmi, ale nestratí sa ani v spoločnosti poctivej knedle. V spojení s tými správnymi ingredienciami tak na vašom tanieri nezaznie nota, ale celá symfónia chutí.

    Slabina

    Mäso bez kostí, odporúčame variť v tlakovom hrnci.

    Krk

    Hovädzí krk je vhodný na pečenie na víne, pomalé dusenie, ale aj na prípravu omáčok.

    Plece

    Či sa varí na sporáku, dusí v hrnci alebo pečie v rúre, plece vždy zo seba vydá maximum! Pri príprave mu veľa netreba – stačí pár byliniek, korenín či zelenina a je z toho láska ako hrom. Azda niet jazyka, ktorý by ho nezbožňoval.

    Nožina

    Možno vám bude známa aj ako móčing, lýtko či glejovka. Pravé dámy akiste ocenia (nie len) jej blahodarné účinky na pleť, športovcov poteší, že prospieva kĺbom, a pánov si v neposlednom rade získa najmä svojou znamenitou chuťou, ktorá najlepšie vynikne v domácich gulášoch či voňavých ragú. Magnifique!

    Hruď

    Hruď má výrazne chutné mäso, ktoré sa musí dlho tepelne upravovať, aby bolo dostatočne mäkké. Ideálne na varenie alebo prípravu polievky.

    Vrchný šál

    Hovädzie šály sú vhodné ná prípravu omáčok a vtáčikov, pretože sa dobre krájajú na plátky.

    Spodný šál

    Hovädzie šály sú vhodné ná prípravu omáčok a vtáčikov, pretože sa dobre krájajú na plátky.