Losos s hruškami na víne

Ingrediencie

2 steaky z lososa (môžu byť aj 2 plátky tuniaka)
1/2 pohára suchého bieleho vína
1 polievková lyžica medu
1 celá škorica
2 zrelé hrušky
1 uvarená červená repa
hrsť cukrového hrášku
olej
1 polievková lyžica kokosového oleja
korenie: soľ, červené korenie celé
1
2
3
4
5
6

00:30 | 2 porcie | jednoduchý recept 

Rybu z oboch strán osolíme a okoreníme.

Hrušky ošúpeme, prekrojíme na polovicu a odstránime stred s jadierkami.

Uvarenú repu ošúpeme a pokrájame.

Do panvice nalejeme víno, pridáme škoricu, med a hrušky. Dusíme ich po 3 minúty z oboch strán.

Medzitým zohrejeme na ďalšej panvici kokosový olej a opečieme rybu z oboch strán.

Pripravíme si šalát z červenej repy. Ochutíme ho olejom a soľou. Ryby podávame s kúskami hrušky, červenou repou a hráškom.

Deň sv. Valentína

Valentínske darčeky zo srdca

šťastného sv. Valentína