Hrianky s pečeným camembertom, malinou a rozmarínom

Ingrediencie

1 krátka bageta
1 polievková lyžica masla
1 camembert
10 malín
čerstvý rozmarín
1 polievková lyžica medu

00:20 | 10 porcií | jednoduchý recept    

 

Postup

Bagetu nakrájame na 10 krajcov. Každý krajec natrieme z oboch strán tenkou vrstvou masla. Na každý krajec dáme kúsok syra, 1 malinu a niekoľko lístkov čerstvého rozmarínu.

Bagety poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Zapekáme pri teplote 180 °C približne 5 – 10 minút, kým sa syr nerozpustí a bageta nebude chrumkavá.

Horúce hrianky pokvapkáme trochou medu a podávame horúce. 

Deň sv. Valentína

Valentínske darčeky zo srdca

šťastného sv. Valentína