späť na Recepty

Nátierka z koreňovej zeleniny

Doba prípravy

20 minút

ingrediencie

  • 70 g mrkvy
  • 50 g zeleru
  • 50 g petržlenu
  • 70 g cibule
  • 1 PL masla
  • 1 PL horčice
  • 2-3 PL bieleho jogurtu
  • čerstvá pažítka
  • soľ

Postup

1. Nastrúhajte nahrubo všetku koreňovú zeleninu a cibuľu najemno.

2. Na panvicu dajte maslo, nechajte ho roztopiť a zeleninu restujte, kým nezmäkne.

3. Nechajte zmes vychladnúť a následne ju zmiešajte s horčicou a bielym jogurtom. Pridajte soľ a pažítku podľa chuti.

4. Podávajte s kukuričnými čipsmi, nachos alebo plackami.

Školské recepty a tipy na dosah ruky!

Vychutnajte si túto špeciálnu brožúru
plnú skvelých nápadov.

Stiahnúť