Grilovaný pstruh s gremolatou | Tesco recepty

Grilovaný pstruh s gremolatou

Grilovaný pstruh s gremolatou

Ďakujeme za váš hlas!

Dnes ste už hlasovali.

Jednoduchá 30 minút 4

Čo budeme potrebovať

  • 4 pstruhy
  • 4 citróny
  • Soľ
  • Mleté čierne korenie
  • 4 Tesco cesnak
  • Hrsť petržlenovej vňate
  • Kôra a šťava z 1 citróna
  • Tesco olivový olej

Postup

Pstruhy zvnútra nasolíme a okoreníme.


Do každého pstruha vložíme plátky citróna.


Grilujeme v kliešťoch na ryby alebo vcelku v alobale. Počas grilovania potierame olivovým olejom.


Gremolata je nadrobno nakrájaný cesnak, petržlenová vňať, citrónová kôra a olivový olej.


Túto zmes pridáme na tanieri na rybu, krásne bude kontrastovať s jeho rybacou chuťou a vyčarí vám na stole stredomorský nádych.


Odoslať recept e-mailom

Inšpiroval vás tento recept? Podeľte sa oň so svojimi známymi a pošlite im ho e-mailom.

Grilovaný pstruh s gremolatou

Grilovaný pstruh s gremolatou

Ďakujeme.

Recept bol úspešne odoslaný.