Grilovaný bôčik s cesnakovou marinádou | Tesco recepty

Grilovaný bôčik s cesnakovou marinádou

Grilovaný bôčik s cesnakovou marinádou

Ďakujeme za váš hlas!

Dnes ste už hlasovali.

Jednoduchá 50 minút 4

Čo budeme potrebovať

  • 600 g bravčového bôčika
  • 150 ml extra panenského olivového oleja
  • čerstvý rozmarín
  • čerstvý tymian
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 1 limetka
  • 50 ml cherry
  • soľ
  • čierne korenie

Postup

Bravčový bôčik naporciujeme. Kožu na hornej strane rozkrájame na kocky 2 x 2 cm, zarežeme cez celú vrstvu tuku. Do rezov votrieme marinádu z olivového oleja, rozmarínu, tymianu, pasírovaného cesnaku, šťavy z limetky, soli, čierneho korenia a cherry.Marinádou potrieme aj celý bôčik.

Mäso grilujeme do zmäknutia asi 40 minút. Počas grilovania ho potierame marinádou.


Odoslať recept e-mailom

Inšpiroval vás tento recept? Podeľte sa oň so svojimi známymi a pošlite im ho e-mailom.

Grilovaný bôčik s cesnakovou marinádou

Grilovaný bôčik s cesnakovou marinádou

Ďakujeme.

Recept bol úspešne odoslaný.