Mať chutné a kvalitné pečivo je pre nás prvoradé, preto pri jeho výrobe používame výhradne slovenskú múku a nenájdete v ňom ani kvapku palmového oleja. Ponuka platí pre obchody s vlastnou pekárňou.
Dlho zrejúce cesto len múka, veľa vody, soľ a trošku droždia a kopec času. Ak toto všetko dajú dokopy naši pekári, vznikne z toho dlho zrejúce cesto. Veľký podiel vody, remeselný spôsob spracovania cesta – celý proces spracovania cesta prebieha len rukami našich pekárov a dlhé zrenie zabezpečuje nezameniteľnú chuť, veľmi dlhú čerstvosť. Každý výrobok je originál.
Všetci si určite pamätáte grahamový rožok, ktorý je najlepší na raňajky. Naše grahamové cesto vyrábame z múky a pridávame do nej zmes pšeničných otrúb, pšeničnej drte a pšeničných klíčkov. Cesto kypríme tekutým droždím a jemnú konzistenciu mu dodáva cmar.
Nikdy nestarnúca klasika – svetlé cesto. Kyprené tekutým droždím pre dokonale jemnú konzistenciu, ktorá neobsahuje ani kvapku palmového oleja.
Budujete svalovú hmotu? Tak pekárenské výrobky z tohto druhu cesta sú pre vás ako stvorené. Je to kombinácia múk a surovín, ktoré sú zdrojom bielkovín, ako aj slnečnicových a ľanových semien. Cesto je navyše obohatené chia semienkami a goji a kypríme ho tekutým droždím.
Spojenie múk, ako sú pšeničná, kukuričná, zemiaková, či sójová vytvárajú spolu so slnečnicovými semiačkami cesto, ktoré si po upečení vychutnávate na raňajky. Cesto kypríme tekutým droždím, vďaka ktorému sú naše produkty také jemné a nadýchané.
Vychutnajte si naše sladké pečivo vyrobené z jemného kysnutého cesta, do ktorého zapracúvame sušenú syrovátku, sušený žĺtok, sušený bielok a sušený pšeničný kvások. Cesto kypríme tekutým droždím, ktorý zabezpečí neodolateľnú lahodnosť a nadýchanosť.