Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Plátok zubáča osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom a poukladáme lístky špenátu. Zatočíme do rolky a prepichneme špáradlom. Opekáme na masle z každej strany 2 minúty do zlatista. Ak by boli rolky príliš hrubé a nedopiekli by sa na panvici, necháme ich dôjsť 5 – 10 minút v rúre na 120 °C. Zemiaky očistíme, umyjeme, nakrájame na štvrtiny, vložíme do studenej osolenej vody a varíme domäkka. Scedíme, pridáme smotanu, limetkovú kôru aj šťavu, zázvor, dochutíme a pomixujeme na pyré. Podávame s rolkami ozdobené čerstvým špenátom.