Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Slimáčiky: Vyčistené stonky zeleru naplníme arašidovým maslom a krémovým syrom.
Dôkladne umyjeme jablko, pomaranč, kivi, paradajku a uhorku, nakrájame ich a vložíme ich do plnky ako ulitu.
Slimačie hlavičky vyrobíme z kešu orieškov a pomocou arašidového masla, alebo syra na ne prilepíme oči.
Húsenice: Stonky zeleru naplníme arašidovým maslom alebo krémovým syrom a na vrch uložíme bobuľové ovocie alebo paradajky.
Oči vyrobíme z penových cukríkov „marshmallow“ a prilepíme ich pomocou arašidového masla, alebo syra na prvú bobuľku. Na výrobu tykadiel použijeme klinčeky.