Recepty Vtipné slimáčiky a húsenice na zahryznutie

Suroviny

Slimáčiky:
2 stonky zeleru
1 červené jablko
1 pomaranč
1 uhorka
1 kivi
1 paradajka
kešu
cukríky marshmallow
arašidové maslo (izbovej teploty)
smotanový syr (izbovej teploty)
Húsenice:
2 stonky zeleru
biele hrozno
čučoriedky
cherry paradajky
cukríky marshmallow
klinček
arašidové maslo (izbovej teploty)
smotanový syr (izbovej teploty)

Postup

1

Slimáčiky: Vyčistené stonky zeleru naplníme arašidovým maslom a krémovým syrom.

2

Dôkladne umyjeme jablko, pomaranč, kivi, paradajku a uhorku, nakrájame ich a vložíme ich do plnky ako ulitu.

3

Slimačie hlavičky vyrobíme z kešu orieškov a pomocou arašidového masla, alebo syra na ne prilepíme oči.

4

Húsenice: Stonky zeleru naplníme arašidovým maslom alebo krémovým syrom a na vrch uložíme bobuľové ovocie alebo paradajky.

5

Oči vyrobíme z penových cukríkov „marshmallow“ a prilepíme ich pomocou arašidového masla, alebo syra na prvú bobuľku. Na výrobu tykadiel použijeme klinčeky.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept