Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Šošovicu opláchnite pod tečúcou vodou. Cibuľu, cesnak, papriku a mrkvu nasekajte nadrobno.
V hrnci rozohrejte olej a smažte na ňom cibuľu asi 3 – 4 minúty na stredne silnom plameni. Pridajte zázvor, cesnak, mrkvu a papriku.
Pridajte všetky koreniny, ½ lyžičky hnedého cukru, šošovicu a tri poháre zeleninového vývaru alebo vody. Priveďte do varu a varte na miernom plameni približne 10 minút. Na záver pridajte kokosové mlieko a varte ďalších 5 minút alebo dovtedy, kým nezískate požadovanú konzistenciu.
Podávajte teplé s ryžou alebo chlebom naan a ozdobte čerstvými bylinkami – koriandrom a petržlenovou vňaťou.