Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cukety nakrájame na hranolčeky, osolíme ich, okoreníme, uložíme na podnos na grilovanie a pokvapkáme ich olivovým olejom. Podnos položíme na gril a cukety pečieme približne 15 minút. Počas posledných troch minút pečenia k cuketám pridáme nastrúhaný čedar. Tempeh rozdelíme na 4 porcie a grilujeme ho približne 5 minút spolu s nakrájanou paprikou, pórom a šampiňónmi. Pridáme aj červenú a bielu cibuľu nakrájanú na krúžky. Medzičasom pripravíme salsu: do misky s jogurtom pridáme nasekanú jarnú cibuľku, paradajky, čili papričku a čerstvý koriander. Všetko premiešame, dochutíme soľou, korením a šťavou z limetky. Žemličky potrieme salsou, pridáme grilovaný tempeh, zeleninu a šampiňóny. Navrch pridáme ešte trochu salsy, priklopíme a podávame s cuketovými hranolčekmi.