Recepty Tip na rýchlu večeru v tieni
Suroviny
9 – 10 ks paradajok
1 šalátovú uhorku
3 farebné papriky
3 krajce tmavého chleba
2 strúčiky cesnaku
5 PL olivového oleja
soľ
mleté čierne korenie
čili
čerstvú bazalku
Popis

Paradajky prudko sparíme a necháme vychladnúť.


Medzitým si ošúpeme uhorku, nakrájame na kocky, ošúpeme paradajky, nakrájame na kocky. Pridáme chlebík preliaty olivovým olejom, listy z čerstvej bazalky. Pridáme cesnak, čili, soľ a korenie.


Teraz prichádza tá najdôležitejšia časť! Všetko vložíme do veľkej misy, prikryjeme, necháme v chlade marinovať najlepšie 2 – 3 hodiny, pokojne aj cez noc. Chute sa nádherne prepoja. Môžete si ju tak pripraviť aj ráno či večer vopred.


Pred podávaním všetko rozmixujeme. Môžeme primixovať trocha ľadu.


Môžeme podávať s toastom opečeným nasucho. Ozdobíme čerstvou bazalkou.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy

Tesco Leták - aktuálny týždeň

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Letáková ponuka platí od 16. 1. od 8:00 hod. do 22. 1. 2019 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodných jednotiek, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ponuka pultového predaja rýb platí len pre obchodné jednotky s rybacím obslužným pultom. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Kamenné nám. 1/A, Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4