Recepty Teľací blanquette

Suroviny

1 kg teľacieho na dusenie

300 g mrkvy

1 pór

200 g masla

200 g hladkej múky

1 250 ml smotany na šľahanie

400 g šampiňónov

1 stopkový zeler

divoké korenie

Popis

Vodu privedieme k varu, teľacie nakrájame na kúsky veľké 5 × 5 cm, mäso ponoríme na 3 minúty do vriacej vody, vyberieme ho a vodu zlejeme. Hrniec umyjeme a naplníme znovu vodou, potom pridáme mäso, zeleninu, korenie a varíme, pokiaľ mäso nie je mäkké. Následne precedíme, vývar zahustíme zápražkou a povaríme. Pridáme smotanu a povarenú omáčku nalejeme znovu na mäso. Postup prípravy zápražky: V kastróliku zmiešame maslo a múku a vytvoríme zápražku, niekoľko minút opekáme, aby sme sa zbavili chuti surovej múky. Odporúčame podávať s jazmínovou ryžou.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy

Tesco Leták - aktuálny týždeň

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Letáková ponuka platí od 23. 10. od 8:00 hod. do 29. 10. 2019 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodných jednotiek, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ponuka pultového predaja rýb platí len pre obchodné jednotky s rybacím obslužným pultom. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Kamenné nám. 1/A, Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4