Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cibuľu a cesnak nakrájame na menšie kúsky a speníme na olivovom oleji. Maslovú tekvicu ošúpeme a nastrúhame nahrubo. Keď bude cibuľka spenená dosklovita, pridáme nadrobno nakrájané oregano, nastrúhanú tekvicu, dobre osolíme, okoreníme a podusíme domäkka. Prívarok môžeme, ale nemusíme zahustiť zátrepkou. Tú pripravíme tak, že v poháriku zmiešame 1 PL múky s trochou vody a vymiešame ich na pastu. Postupne pridávame viac vody, pohár zatvoríme a dobre pretrepeme. Hotovú zmes za stáleho miešania nalejeme k tekvici. Omáčku nakoniec zalejeme smotanou a keď začne hustnúť, odstavíme ju. Klobásku narežeme do kríža a upečieme dochrumkava v rúre. Podávame s tekvicovým prívarkom posypaným čerstvým oreganom. Výpek z klobásky môžeme použiť na dochutenie prívarku.