Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Plátky lasagní uvaríme podľa návodu. Ešte teplé ich rozprestrieme na pracovnú plochu, aby sme ich mohli plniť.
Na panvici zohrejeme olej, pridáme cesnak a čerstvý špenát a za stáleho miešania ho podusíme. Až bude hotový, dochutíme ho soľou a korením.
V miske zmiešame ricottu s polovicou nastrúhanej mozzarelly a so špenátom tak, aby sa všetky suroviny spojili.
Plnkou rovnomerne naplníme každý plátok lasagní a zavinieme ich.
Do menšieho hlbokého plechu dáme tri štvrtiny paradajkovej omáčky a poukladáme do nej zavinuté lasagne. Vrch prelejeme zvyšnou omáčkou a posypeme zvyškom syra.
Prvých 15 minút pečieme lasagne prikryté alobalom v rúre vyhriatej na 180 °C, ďalších 15 minút ich dopekáme odokryté.