Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rozštvrťte kapustu, potom vyrežte biely hlúbik v dolnej časti a dajte ho bokom. Kapustu najemno nakrájajte a dajte do veľkej misky s cibuľou, jablkami, červenou repou a vlašskými orechmi. Navrch jemne nastrúhajte kôru z pomarančov.
Z vrchnej aj spodnej časti pomaranča trocha odrežte tak, že pomaranč bude môcť samostatne stáť. Malým zúbkovaným nôžom sa zbavte kôry a jadierok. Držte každý pomaranč nad miskou, vylupnite mesiačiky do misky a rovnako nechajte stiecť aj akúkoľvek šťavu. Do misky taktiež vytlačte všetku šťavu, ktorá tam ešte ostala. Mesiačiky vyberte, nahrubo nakrájajte a pridajte do šalátu.
Vmiešajte ocot z červeného vína, želé z červených ríbezlí, med a olej do pomarančového džúsu a následne zamiešajte do šalátu. V chladničke šalát ostane čerstvý po dobu 3-4 dní.