Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru vyhrejeme na 200 °C. Plech na pečenie vystelieme papierom.
V mise zmiešame mäso a grilovaciu omáčku, pridáme soľ a podľa chuti korenie. Vytvarujeme 4 fašírky.
Pásy slaniny po dvoch uložíme na plech do tvaru písmena X.
Do stredu každého položíme fašírku a na ňu dáme ananás.
Pásy slaniny preklopíme koncami cez mäso a ananás a hore v strede upevníme špáradlom.
Pečieme asi 25 minút. Tip: Pre dochrumkava upečenú slaninu mäso na záver v rúre pogrilujeme asi 3 – 5 minút.