Recepty Sladký tekvicový puding
Suroviny
1 tekvicu hokkaido (cca 400 g)
100 ml kokosového mlieka
1 vanilkový struk
hrsť strúhaného kokosu
hrsť namočených mandlí
javorový sirup
Popis

Hokkaido umyjeme, rozkrájame na malé kúsky, vyberieme semienka a dáme variť  približne na 15 minút. Potom scedíme vodu, pridáme kokosové mlieko a rozmixujeme do hladkej a krémovej konzistencie. Pridáme zrniečka z vanilkového struku, položíme na sporák trošku prebublať a následne môžeme jedlo podávať. 

Servírovanie

Puding dáme do malých misiek, polejeme ho javorovým sirupom, posypeme opraženými mandľami a kokosom.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4