Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Múku, soľ, kypriaci prášok, sódu a posekanú čokoládu zmiešame dohromady. Cukor s maslom vyšľaháme do peny, pridáme vajce, vanilku a prešľaháme. Do krému vmiešame múčnu zmes. Cesto nalejeme do menšieho, maslom vytretého plechu a pečieme na 180 stupňov cca 20 minút. Nepichajte do cesta špáradlom. Rovnako ako brownies, aj blondies majú byť v strede stále mäkké a šťavnaté. Povrch bude lesklý a pevný.
Na krém si vyšľaháme mascarpone so šľahačkou a pomarančovou kôrou.
Krém nanesieme na upečený koláč.
Ozdobíme pralinkami alebo čokoládou (ktoré sme si ozdobili ciferníkom ako na hodinách).