Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V miske zmiešame rastlinný olej, miso pastu, sójovú omáčku, pretlačený cesnak a mleté čierne korenie. Rozmiešame dohladka. Šampiňóny umyjeme a poriadne osušíme, odstránime stopky a hnedé vnútro. Namočíme ich na 10 minút do marinády.
Medzitým si pripravíme avokádovú salsu. V miske zmiešame rastlinný olej, citrónovú šťavu, vínny ocot, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať, pretlačený cesnak, soľ a mleté čierne korenie. Avokádo zbavíme kôstky a šupky, dužinu nakrájame na malé kocky a pridáme do misky. Poriadne premiešame.
Šampiňóny vyberieme z marinády a na rozohriatom grile ich grilujeme 3-4 minúty z každej strany. Podávame s avokádovou salsou a so zvyškom miso dresingu.