Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru rozohrejeme na 180 °C. Odkrojíme stopky húb a klobúčiky dáme opiecť na grilovaciu panvicu. Pridáme nakrájaný cesnak a kúsky nasekaných vlašských orechov. Hermelín vložíme na približne 15 minút do rúry. V menšej miske zmiešame vínny ocot s olejom, horčicou, so soľou a s korením. Grilované šampiňóny zatiaľ odložíme nabok. Hrušku nakrájame na tenké plátky, na grilovacej panvici ju opečieme z oboch strán a počas posledných 30 sekúnd pokvapkáme plátky medom. V miske premiešame cottage syr s kôrou a so šťavou z polovičky citróna a so štipkou soli a korenia. Nakrájame zmes šalátov a v miske ju zmiešame s grilovanými šampiňónmi. Pridáme cottage syr, nakrájaný hermelín, všetko zalejeme zálievkou a posypeme orechmi.