Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V procesore najprv spolu rozsekáme orechy, až potom pridáme datle a kokosový olej. Datle necháme vopred namočiť cez noc, orechy na korpus vopred nenamáčame. Zmes rozmixujeme na hustú lepkavú hmotu, ktorou vystelieme dno tortovej formy, ako aj boky do troch štvrtín výšky. Formu nie je potrebné vopred vymastiť.
Kešu oriešky je najlepšie nechať namočené vo vode celú noc, aby poriadne zmäkli. Do procesora dáme spolu všetky suroviny na plnku a mixujeme, kým nedostaneme hladkú hmotu. Tú vylejeme do korpusu. Ak chcete koláč konzumovať už v deň prípravy, dajte ho do mrazničky aspoň na 3 hodiny. Ak nie, stačí ho nechať cez noc v chladničke, kde plnka vďaka kokosovému oleju stuhne.
Ovocie zmixujeme so zmäknutými figami. Vznikne nám krém, ktorým polejeme stuhnutý cheesecake, a ten necháme ešte chvíľku schladiť.