Recepty Raňajkové jogurtové parfé s medom
Suroviny
800 g bieleho jogurtu (3 % tuku)
lyžička stévie, prípadne 4 lyžice medu alebo javorového sirupu
vanilkový struk či mletá škorica na dochutenie
bobuľové ovocie (čučoriedky, maliny, ríbezle…)
8 lyžíc obľúbených granúl či cereálií (nesladená zmes vločiek, orechov, semiačok)
Popis

Jogurt zmiešame so stéviou alebo medom a vanilkou, prípadne škoricou.


Na dno pohárov nalievame jogurt a prekladáme čerstvým alebo popučeným ovocím a obľúbenou granolou. Ak nemáme cereálie, pripravíme si svoj vlastný mix zmiešaním nasucho opečených vločiek, kukuričných lupienkov a rôznych orechov, napríklad mandlí a sezamových semiačok, v pomere podľa svojej chuti.


Tento recept môže slúžiť ako zdravé raňajky, dezert či olovrant po návrate zo školy alebo z práce.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Aktuálne ponuky

1 / 3

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4