Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Marinovanú krkovičku vyberieme z obalu. Na rozpálenom grile ju grilujeme približne 15 minút, občas mäso pretočíme. Odložíme bokom.
Medzitým umyjeme a osušíme cuketu, zelenú fazuľku a papriky. Cuketu a papriky nakrájame na menšie kúsky. Z fazuľky odrežeme tvrdé konce a zvyšok nakrájame na kratšie kúsky. V malej miske zmiešame 2 polievkové lyžice olivového oleja, pretlačený cesnak, soľ, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku. Zmesou polejeme nakrájanú cuketu, papriky a fazuľku a poriadne premiešame.
Pripravenú zeleninu rozložíme na hliníkovú tácku alebo ju môžeme položiť priamo na gril. Grilujeme 6 – 8 minút na rozohriatom grile.
Medzitým zmiešame v miske rukolu, nakrájané sušené paradajky, scedený cícer a vlašské orechy. Pridáme grilovanú zeleninu a premiešame.
Pripravíme dresing. V miske zmiešame olivový olej, balzamikový ocot, soľ a čierne korenie. Dresingom polejeme šalát a premiešame.
Šalát servírujeme s grilovanou marinovanou krkovičkou.