Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Na jednej lyžici rozohriatej masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané mäso a papriku. Osolíme, okoreníme, posypeme rascou, pridáme chilli a zalejeme vývarom. Pod pokrievkou dusíme do mäkka. Zvyšnú masť rozohrejeme, pridáme múku a miešame, kým nebudeme mať hladkú zápražku. Tú rozmiešame vo vývare. Do polievky pridáme na kocky pokrájané zemiaky, rozdrvený cesnak a majorán. Za občasného miešania povaríme ešte 15 minút. Pripravíme si bochníky. Odrežeme im vrchnú časť a vnútro vydlabeme. Tesne pred podávaním do nich naservírujeme horúcu polievku.