Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Paradajky umyjeme a zvrchu ich prekrojíme. Vnútro vyberieme lyžicou a odložíme bokom. Na panvici opečieme pripravenú ryžu, pridáme do nej najemno nasekanú dužinu paradajok a na kocky nakrájanú cuketu. Po vychladnutí vmiešame do zmesi čerstvé bylinky, nakrájané olivy, prelisovaný cesnak a ančovičky, aby vznikla hmota, ktorou budeme plniť paradajky. Tie pokvapkáme olejom a naukladáme do vymastenej zapekacej misky, v ktorej ich pri 180 °C budeme piecť 20 minút. Posypeme syrom a zapečieme doružova. Je to ideálna letná večera aj ľahký obed do práce.