Recepty Plnené grilované avokádo

Suroviny

4 avokáda
1 červené jablko (väčšie)
1 hruška (väčšia)
1 ČL koriandra (vňať)
olivový olej
citrón (len šťava)
soľ

Postup

1

Jablko a hrušku ošúpeme, vyberieme jadrovníky a posekáme nadrobno. Zmiešame s citrónovou šťavou, štipkou soli a nadrobno nakrájanou koriandrovou vňaťou.

2

Avokáda prekrojíme, vyberieme z nich kôstky a potrieme ich olejom.

3

Krátko ogrilujeme rozrezanou časťou dolu.

4

Ogrilované avokáda naplníme jablkovo-hruškovou plnkou, poukladáme na grilovaciu tácku šupou dolu.

5

Grilujeme asi dve – tri minúty. Podávame teplé.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept