Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Všetky suroviny zmiešame a necháme odležať cca 20 minút. Zmes bude na začiatku trošku sypká, ale keď strúhanka zvlhne, zmes získa správnu konzistenciu. Vytvarujeme placky, ktoré upečieme na plechu alebo ich vysmažíme na panvici s trochou oleja.
Ak zmes málo lepí, pridáme vajce. Ak je zmes príliš vlhká, pridáme stúhanku. Hotovú zmes môžeme nechať aj dva dni v chladničke a placky pripraviť čerstvé, keď budeme mať čas a chuť.
Výborne sa hodia ku grilovaným steakom alebo samotné ako zdravý olovrant.