Recepty Pečeňová nátierka

Suroviny

200 g husacej pečene
20 g údenej slaniny
1 červená cibuľa
1 strúčik cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
majorán
1 vajce (len žĺtok)
muškátový oriešok
lokša
kačací tuk

Popis

Údenú slaninku pokrájame na menšie kúsky, osmažíme a pridáme pokrájanú cibuľu. Ďalej pridáme pečeň pokrájanú na kocky a prudko opečieme. Osolíme, pridáme majorán, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak a všetko spolu podusíme. Podusenú zmes zomelieme alebo rozmixujeme, pridáme žĺtok a trochu postrúhaného muškátového orieška.

Servírovanie

Pečeňovú nátierku servírujeme s omastenými lokšami. 

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept