Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru vyhrejeme na 190 °C. Mrkvu aj petržlen prekrojíme na polovicu a spolu s nakrájanou tekvicou pokvapkáme 2 lyžicami olivového oleja. Všetko spolu premiešame v miske a dáme piecť do rúry na cca 25 minút. Počkáme, kým okraje mierne nezhnednú. Potom na plech pridáme brokolicu rozdelenú na ružičky. Zeleninu pokvapkáme jednou lyžicou medu a posypeme sezamom. Pečieme asi 5 minút tak, aby med skaramelizoval. Medzitým si pripravíme dresing.
Servírovanie
Hotovú zeleninu pokvapkáme dresingom a podávame ako vegetariánsku večeru alebo ako prílohu k hovädziemu mäsu.