Recepty Pečená roštenka s cesnakom a bylinkami
Suroviny
1,5 kg hovädzej roštenky
5 PL olivového oleja
čerstvé bylinky (tymian, rozmarín, oregano)
soľ
čierne korenie
2 cibule
1 hlavička cesnaku
Popis

Mäso naložíme deň vopred do oleja spolu s čiernym korením a čerstvými bylinkami. Na druhý deň rozohrejeme rúru na 180 °C. Mäso vyberieme z marinády a sprudka opečieme z každej strany na horúcej panvici. K mäsu pridáme cibuľu, cesnak a dáme piecť do rúry na 1 hodinu a 15 minút. Ak chceme, aby bolo mäso úplne prepečené, tak ho necháme v rúre ďalších 25 minút. K mäsu sa hodí ako príloha zeleninový šalát alebo pečené zemiaky s rozmarínom.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4