Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Morku osolíme a okoreníme, dutinu naplníme tymianom a citrónom. Rúru predhrejeme na 80 – 90 °C a morku v nej pomaly pečieme, kým mäso nedosiahne teplotu 70 °C. Zachová si tak maximálnu šťavnatosť. Morku vyberieme, rúru rozpálime na maximum a opečieme kožu do chrumkava. Hotové jedlo necháme odpočívať minimálne 10 minút na teplom mieste, aby sa šťava v mäse rovnomerne rozložila. Brokolicu rozdelenú na hlavičky tri minúty povaríme v osolenej vode, potom krátko restujeme v rozpustenom masle. Mrkvu očistíme, nakrájame na väčšie kúsky a pod pokrievkou opekáme na masle, pokiaľ nie je al dente. Všetku zeleninu ochutíme soľou a korením.