Recepty Patizónový slaný koláč

Suroviny

1 balenie krehkého cesta

700 g paradajok

1 menší patizón

2 balenia kyslej smotany

1 vajce

hrsť čerstvého kôpru

čierne korenie

soľ

Popis

Paradajky a patizón nakrájame na tenké kolieska. Zbavíme ich semiačok a odložíme. Krehké cesto vložíme do formy na pečenie a odrežeme prebytočné okraje. Postupne na cesto ukladáme vrstvu patizónu a vrstvu paradajok až tesne pod okraj cesta. Pár koliesok paradajok si odložíme bokom. V miske zmiešame smotanu s vajíčkom, soľou, korením a nasekaným čerstvým kôprom. Zmes vylejeme do formy a navrch uložíme zvyšné kolieska paradajky. Koláč pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C 45 – 55 minút, kým nie je cesto zlaté a plnka stuhnutá. Necháme dobre vyhladnúť a podávame.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy

Tesco Leták - aktuálny týždeň

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Letáková ponuka platí od 16. 10. od 8:00 hod. do 22. 10. 2019 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodných jednotiek, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ponuka pultového predaja rýb platí len pre obchodné jednotky s rybacím obslužným pultom. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Kamenné nám. 1/A, Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4