Recepty Patizónový slaný koláč
Suroviny
1 balenie krehkého cesta
700 g paradajok
1 menší patizón
2 balenia kyslej smotany
1 vajce
hrsť čerstvého kôpru
čierne korenie
soľ
Popis

Paradajky a patizón nakrájame na tenké kolieska. Zbavíme ich semiačok a odložíme. Krehké cesto vložíme do formy na pečenie a odrežeme prebytočné okraje. Postupne na cesto ukladáme vrstvu patizónu a vrstvu paradajok až tesne pod okraj cesta. Pár koliesok paradajok si odložíme bokom. V miske zmiešame smotanu s vajíčkom, soľou, korením a nasekaným čerstvým kôprom. Zmes vylejeme do formy a navrch uložíme zvyšné kolieska paradajky. Koláč pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C 45 – 55 minút, kým nie je cesto zlaté a plnka stuhnutá. Necháme dobre vyhladnúť a podávame.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy

Tesco Leták - aktuálny týždeň

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Letáková ponuka platí od 5. 12. od 8:00 hod. do 11. 12. 2018 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodných jednotiek, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ponuka pultového predaja rýb platí len pre obchodné jednotky s rybacím obslužným pultom. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Kamenné nám. 1/A, Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4