Recepty Päťhviezdičková kapustnica
Suroviny
1 kg údeného mäsa
1 kg kyslej kapusty
celé korenie
1 hlavička cvikle
bobkový list
strúčik cesnaku
1 cibuľa
mletá červená papriku
mleté čierne korenie
hrsť sušených a namočených húb
250 g údenej klobásy (alebo aj viac :) )
5 sušených fíg
kyslá smotanu
Popis

Údené mäso uvaríme domäkka. Mäso vyberieme a nakrájame na kocky, ktoré ďalej varíme v kapustnici.


Potom do vývaru pridáme kyslú kapustu, pokrájanú cibuľu, huby, cesnak, nastrúhanú cviklu, figy, koreniny a spolu varíme. Tesne pred dovarením pridáme údenú klobásu, červenú papriku a necháme prejsť varom.


Pred podávaním ozdobíme každý tanier kapustnice lyžičkou kyslej smotany alebo mascarpone.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
pred 3 mesiacmi
30 min.
Nápoje
pred 3 mesiacmi
180 min.
Detské jedlá
pred 3 mesiacmi
80 min.
Predjedlá
pred 3 mesiacmi
130 min.
Predjedlá