Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Pripravíme si všetky suroviny.
Všetky ich vložíme do mixéra/procesora a dôkladne vymixujeme na hladkú hmotu.
Hmotu vylejeme a urovnáme do formy na chlebíček vystlanej papierom na pečenie. Papier necháme s trochu dlhšími okrajmi. Papierom prekryjeme povrch chlebíka a formu vložíme do rúry vyhriatej na 160 °C. Pečieme 45 minút, potom odkryjeme a pečieme ďalších 15 minút.
Chlieb vyberieme, po chvíli preklopíme na dosku a stiahneme papier. Necháme vychladnúť. Nám chutí, ak si ho ráno po odkrojení ešte necháme zapiecť v hriankovači. Výborne chutí s roztlačeným avokádom.