Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Z oleja, mletej červenej papriky, nakrájanej čili papričky, zo soli a z čierneho korenia si pripravíme marinádu na mäso. Kuracie prsia nakrájame na dlhšie kúsky a marinujeme ich aspoň 30 minút. Mäso ugrilujeme z oboch strán.
Zrniečka alebo kúsky narezanej kukurice opečieme na suchej panvici. Uhorku ošúpeme a nakrájame na zhruba trojcentimetrové kúsky. Šalát umyjeme a natrháme. Všetko dobre premiešame, pridáme kúsky avokáda, kuracie mäso a pokvapkáme olivovým olejom. Polejeme dresingom a ozdobíme čerstvým koriandrom. Podávame s mesiačikmi citróna.