Recepty Melónová zmrzlina
Suroviny
150 g práškového cukru
250 ml mlieka
200 ml smotany na šľahanie
1 ČL vanilínového cukru
1 PL kukuričného škrobu
2 plátok červený melón
Postup
1
V hrnci pomaly zahrievame cukor, mlieko, smotanu, vanilku a škrob, kým zmes nezačne hustnúť. Odstavíme a za občasného miešania necháme vychladnúť.
2
Melón rozmixujeme a zmiešame s vychladnutou mliečnou zmesou.
3
Zmes nalejeme do umelohmotnej misy a dáme zamraziť asi na 4 hodiny. Každú polhodinu premiešame lyžicou namočenou v teplej vode.
Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4