Recepty Mäsová nátierka

Suroviny

250 g kuracích pŕs (uvarených)
150 g masla
1 cibuľa
2 PL majonézy
1 PL horčice
soľ
mleté čierne korenie
1 ČL worčestrovej omáčky

Popis

Postup

Ošúpeme cibuľu, pokrájame ju na menšie časti a pomelieme v mlynčeku spolu s uvareným mäsom.

V druhej miske zmiešame maslo, horčicu a majonézu do peny.

Zmes zmiešame s pomletým mäsom a cibuľou. Okoreníme, osolíme a dochutíme worcesterskou omáčkou. Všetko poriadne premiešame a vložíme do chladničky aspoň na 15 minút. 

Servírovanie

Mäsová nátierka sa ideálne hodí k opečenej francúzskej bagete potretej bylinkovým maslom. Na nátierku môžeme dať čerstvú petržlenovú vňať. 

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept