Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Ošúpeme cibuľu, pokrájame ju na menšie časti a pomelieme v mlynčeku spolu s uvareným mäsom.
V druhej miske zmiešame maslo, horčicu a majonézu do peny.
Zmes zmiešame s pomletým mäsom a cibuľou. Okoreníme, osolíme a dochutíme worcesterskou omáčkou. Všetko poriadne premiešame a vložíme do chladničky aspoň na 15 minút.
Servírovanie
Mäsová nátierka sa ideálne hodí k opečenej francúzskej bagete potretej bylinkovým maslom. Na nátierku môžeme dať čerstvú petržlenovú vňať.