Recepty Marinovaná bravčová krkovička
Suroviny
1 kg bravčovej krkovičky vcelku
4 PL nastrúhaného zázvoru
1 PL sušeného koriandra
1 PL medu
1 PL sójovej omáčky
1 PL olivového oleja
soľ
čierne mleté korenie
Popis

Zázvor, koriander, med, sójovú omáčku a olej vymiešame na marinádu. Osolíme, okoreníme a pripravenou marinádou ponatierame celú krkovičku, ktorú necháme prikrytú odstáť cez noc v chladničke. Na druhý deň ju dáme na plech, prikryjeme alobalom a pečieme 2 hodiny na 150 °C. Pred dopečením krkovičku odkryjeme, aby sa nám nachrumkavo pripiekla. Podávame ju nakrájanú na tenké plátky s pečivom, ktoré namáčame do výborného výpeku.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Aktuálne ponuky

1 / 3

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4