Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Strúhaný kokos, mandle a sušené hrozienka pomixujeme a vytvoríme lepkavé cesto, ktorým vyplníme dno formy. Môžeme použiť okrúhlu formu, ale aj menšiu obdĺžnikovú formu. Na dno dáme papier na pečenie a okraje vymastíme kokosovým olejom.
Kešu orechy, ktoré boli predtým namočené vo vode, aby zmäkli, scedíme a s kokosovým olejom vymixujeme nahladko. Pridáme mangovú dužinu, limetkovú šťavu a pomixujeme na krém. Ak by bol málo sladký, môžeme pridať lyžicu javorového sirupu, agávy alebo kokosového cukru. Vylejeme na korpus a necháme v chladničke cez noc.
Na ozdobenie môžeme použiť lupienky kvetov, sušené ovocie, oriešky alebo kakaové bôby. Tento koláčik je vhodný nielen pre alergikov, ale aj pre ľudí, ktorí držia diéty, keďže obsahuje len samé zdravé a dobré veci – ovocie a oriešky.