Zatvoriť
Vitajte v
Boli ste presmerovaní na našu novú stránku plnú inšpirácie, ktorá bola prispôsobená práve pre vás.
Pokračovať
Recepty Mandľové hríbiky

Suroviny

mandle
práškový cukor
vajce (len bielok)
kakao

Popis

Zalejeme mandle vriacou vodou a odložíme bokom. Následne zbavíme mandle šupkiek a vysušíme v papierovej utierke.

Namelieme ich na malé kúsky a premiešame s cukrom a vaječným bielkom. Vytvoríme lepkavé, ale ľahko tvarovateľné cesto. Rozdelíme cesto na dve časti a do jednej z nich pridáme kakao.

Vytvoríme biele a hnedé guličky, urobíme z nich malú nožičku a klobúčik a zložíme ich dohromady.

S týmito mandľovými hríbikmi si môžete ozdobiť vianočný stôl, alebo si ich môžete dať na tanier spolu s ďalšími vianočnými sušienkami.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept