Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru vyhrejeme na 220 °C. Špenát a mrazené cesto necháme rozmraziť.
Zo špenátu vytlačíme prebytočnú vodu.
Pláty cesta rozprestrieme a jemne potrieme olejom.
Lososa nakrájame na 4 filety, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou.
Fetu rozdrvíme vidličkou alebo pokrájame nadrobno a zmiešame so špenátom. Ochutíme trochou čierneho korenia, muškátového orieška a soli.
Na plát cesta položíme lososa.
Pridáme štvrtinu špenátovo-syrovej zmesi a zavinieme. Takto pripravíme aj zvyšné filety.
Wrapy pečieme 10 – 12 minút dozlatista.
Medzitým zmiešame smotanu, citrónovú šťavu alebo jablčný ocot a kôpor.
Wrapy podávame s týmto dipom.