Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Ananás nakrájame na menšie kúsky a na 1 PL olivového oleja ho mierne podusíme. Pridáme hotovú paradajkovú omáčku, premiešame a chvíľu povaríme. Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Kuracie prsia osolíme, okoreníme a opečieme ich na 1 PL olivového oleja z každej strany približne 5 minút. Potom prsia zalejeme paradajkovo-ananásovou omáčkou, prikryjeme pokrievkou a varíme ďalších 5 – 10 minút tak, aby boli prsia mäkké. Omáčku premiešame s uvarenými cestovinami, navrch každej porcie dáme plátok kuracieho mäsa a nakoniec posypeme čerstvou bazalkou.