S krásne zeleným pestom získa grilované mäsko nielen novú chuť, ale aj šmrnc!
4 ks kuracích pŕs
4 PL olivového oleja
4 strúčiky prelisovaného cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
zväzok pažítky alebo mladých cibuľových výhonkov
hrsť vlašských orechov (môžete ich nahradiť kešu, mandľami a pod.)
1 strúčik cesnaku
2 PL nastrúhaného syra
šťava z 1 citróna
0,5 dcl kvalitného olivového oleja
Kuracie prsia marinujeme 30 minút v zmesi oleja, cesnaku, soli a korenia.
Grilujeme z každej strany asi 8 minút. Ak sme ich vopred naklepali, čas skrátime.
Zatiaľ si pripravíme pesto, na ktoré v mažiari alebo v kuchynskom mixéri zmixujeme všetky ingredencie dohladka.
Hotové mäso prelievame pripraveným sviežim a zdravým pestom.
Viac informácií
Viac informácií
© 2019 TESCO STORES SR, a.s.