Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Lístkové cesto rozviňte a nakrájajte na štvorce.
Štvorce vložte do olejom vymastenej formy na mafiny. Cesto popichajte na niekoľkých miestach vidličkou. Pečte v rúre rozohriatej na 190 ˚C asi 15 – 20 minút.
Horúce koláčiky vyberte z rúry a ich stredy hneď pritlačte vidličkou, aby sa vytvoril košíček. Odložte nabok, aby vychladli.
V miske zmiešajte ricottu s nadrobno nakrájanou cibuľou, soľou, čiernym korením a troškou kôpru. Na záver nakrájajte lososa a pridajte do zmesi.
Pripravenú zmes môžete vložiť do cukrárenského rukáva a ozdobiť ňou vychladnuté košíčky. Ozdobte kôprom alebo väčšími kúskami lososa.