Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Karfiol rozdrobíme na malé kúsky a v kuchynskom robote rozmixujeme najemno. Zmes uvaríme na pare alebo dáme na 8 minút do mikrovlnky. Karfiol potom zbavíme prebytočnej vody – zabalíme ho do utierky a vyžmýkame. Následne ho zmiešame so syrom, s vajíčkom a roztlačeným cesnakom a oreganom. Rúru vyhrejeme na 200 °C. Na plech dáme papier na pečenie a zmes vysypeme do stredu plechu. Rukami vymodelujeme tvar pizze a pekne poutláčame. Cesto dáme asi na 15 minút zapiecť. Potom ho vyberieme z rúry a poukladáme naň suroviny podľa vlastného výberu a chuti. Dochutíme trochou soli, korením a dáme ešte na 15 minút zapiecť.