Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Ryžové papiere pripravíme podľa návodu na obale. Mali by byť ohybné, ale pevné.
Nesmú byť mokré, jemne ich osušíme. Krevety uvaríme a ak treba, olúpeme.
Zeleninu nakrájame na tenké rezančeky, koriander nadrobno nasekáme, šalátové listy rozdelíme na polovicu.
Na každý papier umiestnime niekoľko kúskov z každej zeleniny, na ňu položíme polovicu listu šalátu a 4 plátky kreviet.
Snažíme sa, aby boli suroviny umiestnené v dolnej tretine papiera, natesno a radšej menej. Pri rolovaní môžeme prípadne pridať viac zeleniny.
Papier so zeleninou napevno zrolujeme. Najprv kúskom okraja ryžového papiera prekryjeme odkrojenú časť zeleniny a potom z vedľajšej strany začíname rolovať natesno.
Dip: Všetko spolu zmiešame.