Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vo väčšej miske zmiešame múku, prášok do pečiva, cukor, soľ a škoricu. V druhej rozmiešame vajíčko s cmarom. Jablká ošúpeme, nakrájame na plátky a vyrežeme stred. Vytvorené jablkové krúžky dôkladne osušíme kuchynskou utierkou. Jednotlivé krúžky obaľujeme najskôr v miske so sypkými ingredienciami (múka, cukor, škorica,&hellip) a následne v miske s tekutými ingredienciami (vajíčko a acidofilné mlieko). Takto obalené krúžky vložíme do horúceho oleja a vypražíme dozlatista. Podávame s vanilkovým dipom vymiešaným z jogurtu, medu, vanilky a citrónovej kôry.