Recepty Hubový šalát s granátovým jablkom
Suroviny
1 čajovú lyžičku olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
225 g húb (šampiňóny, dubáky, kuriatka, hliva,... podľa chuti)
soľ
čerstvo mleté čierne korenie
200 g šalátu (polníček alebo baby špenát)
1 citrón
1 granátové jablko
50 g bryndze alebo feta syra
Popis

V panvici na olivovom oleji orestujeme cesnak a po chvíli pridáme huby nakrájané na tenké plátky. Posolíme, okoreníme a 2 – 3 minútky dusíme. Po odstavení z ohňa počkáme, kým huby jemne vychladnú a pridáme ich k baby špenátu, dochutíme citrónovou šťavou, pridáme zrnká z granátového jablka a hrudky feta syra alebo bryndze.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4